Yksinkertainen ohjelma millä voisi aloittaa jonkinlaisen musiikin tekemisen, elektronisesti siis, en omista soittimia. Looppeja ja sampleja peräkkäin?
0
Olen täysin aloittelija enkä tiedä juurikaan mitään, mutta mielenkiintoa löytyisi tehdä jotain musiikkia, tai ainakin kokeilla. Fruity loopsin tiedän, mutta se maksaa rahaa.

Ohjelman pitäisi olla hyvin yksinkertainen ja intuitiivinen käyttää, en haluaisi säätää pluginien ja asetusten kanssa, haluan vain kokeilla saanko mitään tehtyä.

"Jos ei kokeile, niin ei voi koskaan tietää millaisia kykyjä löytyy"

2 vastausta

Järjestä:aikapisteet
LMMS (Linux MultiMedia Studio, http://lmms.sourceforge.net/download.php) on saatavilla myös Windowsille (32-bit ja 64-bit) kokeile vaikka sitä.
0

Kommentoi tätä vastausta

Todella yksinkertainen ohjelma musiikin tekemiseen on eJay:
http://www.ejay.com/
Siinä vain pudottelet palikoita (erilaisia sampleja) viivoille. EJayssa on myös mahdollisuus tehdä jonkin verran myös omaa pelkkien valmiiden samplejen peräkkäin laittamisen lisäksi. EJaysta on eri versioita eri musiikkilajeille. Muistaakseni EJayn saa omakseen parilla kympillä, mutta demo on ilmainen.

Ysf:n mainitsema LMMS vaatii jo jonkin verran soittotaitoa ja kärsivällisyyttä säätää. EJaylla kuka vain saa aikaiseksi ainakin jotain, mitä voi kutsua musiikiksi.
0

Kommentoi tätä vastausta