Windows Vista ilmoittaa aina välillä Firefoxin ollessa päällä, että Plugin Container for Firefoxin toiminta on keskeytynyt. Mistä johtuu?
0
Ongelma alkanut Firefoxi 13.0:n ja uusimman Adobe Flash Playerin asennuksen jälkeen. Virukset tsekattu, ei löydy. Ei muutenkaan epäilyttävää toimintaa. Windows ilmoittaa, että ohjelman toiminta keskeytynyt, kun ei käyttäydy oletetulla tavalla ja saattaa käyttää muistia Winukan mielestä dataa vaurioittavasti.

12 vastausta

Järjestä:aikapisteet
Joku plugini siellä käyttäytyy virheellisesti. Kokeile päivittää kaikki pluginit. Jos ei auta, niin ota kaikki pluginit pois ja naksit niitä yksitellen päälle, jolloin ehkä huomaat, mikä toimii väärin.
+1

Kommentoi tätä vastausta

https://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=763237

Siinä juttua, kymmeniä tuhansia kaatumisia ympäri maailmaa kombolla uusin FF & uusin Flash
+1

Kommentoi tätä vastausta

Laita kaikki lisäosat päivittymään automaattisesti. Flashin päivityksen automatisointi hoituu win-ohjauspaneelin kautta. Luultavimmin vistan UAC hanittaa vähän.
Se ei ole vika vaan ominaisuus :)
0

Kommentoi tätä vastausta

Flashihan justiinsa päivitetty.. putsasin CCleanerilla rekisterin, katotaan, jos auttais
0

Kommentoi tätä vastausta

Firefoxin plugin-container-prosessia tukee seuraavat lisäosat:
* Adobe Flash
* Apple Quicktime
* Microsoft Silverlight

Varmista, että nuo ovat ajantasalla.

Jos vieläkin kaatuu, niin ota koko plugin-container pois päältä:
1. Avaa Firefox ja anna osoitteeksi about:config
2. Kirjoita hakuun ipc
3. Muuta niiden arvot muotoon False
http://techdows.com/wp-content/uploads/...ncontainer1.png
0

Kommentoi tätä vastausta

Ei auttanut CCleaner. Kun prosessi kaatuu/suljetaan, ilmestyy ilmoitus tonne tehtäväpalkin ilmaisinalueelle (oikealla alhaalla), josta saa lisätietoa:


Mitä on tietojen suorittamisen estäminen?

Tietojen suorittamisen estäminen on suojausominaisuus, joka voi auttaa estämään virusten ja muiden turvallisuusuhkien aiheuttaman tietokoneen vahingoittumisen. Haitalliset ohjelmat voivat yrittää hyökätä Windows-järjestelmää vastaan yrittämällä ajaa (eli suorittaa) ohjelmakoodia järjestelmän muistipaikoista, jotka on varattu Windowsin ja muiden valtuutettujen ohjelmien käyttöön. Tällaiset hyökkäykset voivat vioittaa ohjelmia ja tiedostoja.

Tietojen suorittamisen estäminen voi auttaa tietokoneen suojaamisessa valvomalla sitä, että ohjelmat käyttävät järjestelmän muistia turvallisella tavalla. Jos se havaitsee, että tietokoneessa oleva ohjelma käyttää muistia väärin, se sulkee ohjelman ja ilmoittaa asiasta käyttäjälle.


Mistäköhän johtuu, viruksia ei koneella ole. Flashin päivityksen jälkeen ongelmat alkoivat. Ja minun mielestäni niillä sivuilla, jossa Flash on käytössä, tämä kaatumisilmoitus saattaa tulla. Toinen vaihtoehto olisi Norton Toolbar tai Norton Vulnerability Protection, jotka tosin päivittyvät Nortonin mukana
0

Kommentoi tätä vastausta

Asensin uudet versiot Adobe Readerista ja Adobe Shockwave Playeristakin sekä poistin käytöstä Quicktimen pluginin, mutta eipähän auttanut:/
0

Kommentoi tätä vastausta

Mulla muuten tuoll configissa tuon dom.ipc.plugins.parentTimeoutSecs -rivin arvona 0, kun kuvassa on 45. Mahtaisko se vaikuttaa?
0

Kommentoi tätä vastausta

Päivittyi, melkein heti koneen käynnistymisen jälkeen tos yks päivä päivitin
0

Kommentoi tätä vastausta

Tossa englanninkieliset ohjeet:
http://helpx.adobe.com/flash-player/kb/...er-windows.html

Itse poistaisin ensin entiset flashit koneesta ja lataisin uudestaan/asentaisin ne.
0

Kommentoi tätä vastausta

Ennenkin asentunut ongelmitta ja asentui nytkin. Antamassani linkissä oli selitys ongelmalle, uuden Flashin oletuksena oleva Secure-tila tms aiheuttaa tuon
0

Kommentoi tätä vastausta

Menikö Flashin päivitys varmasti ok? Tuo Firefox tuppaa joskus sulkemisen jälkeen jäämään "käyntiin" Windowsissa prosessina ja flash ei siis välttämättä päivity.
-1

Kommentoi tätä vastausta