Windows Modules Installer Worker - mikä se on ja miksi se vie tietokoneeni tehoja?
+1
Läppärin tuuletin on nyt huutanut puoli tuntia ja kun tutkin, niin tuollainen prosessi vie puolet prosessoritehosta taustalla. Mikä se on? Käyttiksenä Windows 10 64-bit.

2 vastausta

Järjestä:aikapisteet
Kyseessä on Windowsin oma taustaprosessi, joka mm. asentaa taustalla kun teet muita juttuja, Windowsiin uusia päivityksiä.

Eli kyseessä on harmiton prosessi, joka vain taustalla päivittää tietokoneesi käyttöjärjestelmää. Kun annat sen aikansa pyöriä taustalla, se saa päivitykset tehtyä ja lopettaa prosessoritehojen kulutuksen.

Se, miten kauan prosessi pyörii, riippuu ihan täysin asioista, joita ei voi tietää: päivityksen koosta (sitä ei saa mistään selville), tietokoneesi ja kovalevysi nopeudesta.

Mutta kyseessä on turvallinen prosessi ja se ei ole virus eikä haittaohjelma.
+2

Kommentoi tätä vastausta

Tunnetaan myös asiantuntevissa piieissä nimellä,tiworker.exe.Tässä sinulle sivu jossa suunilleen selostetaan mitä voit tehdä kyseisen ongelman ratkaisemiseksi: https://tunecomp.net/tiworker-exe-high-cpu-usage-windows-10-fix/
Asia ei ole niin yksinkertainen kuin yllä annetaan ymmärtää,vaikka painoin hänelle vihreää.Windows voi viedä päivittäsessä koneesi kaikki tehot mikä ei ole tarkoitus.Windows saadaan tekemään päivitykset tai jonkin ohjelman taustalla viemättä koneesi resurseja.Jos kyseisestä sivusta ei ole sinulle apua niin googlaa sanalla: tiworker.exe
Ongelma on yleinen ja saat sen korjaukseen monta sivua ja ohjetta.
0

Kommentoi tätä vastausta