Voiko joku tarkistaa jos tältä sivulta on mahdollista saada viirus: http://freeleaguecodes.com/ref?id=4am9ynxxn4
-11
Voiko joku tarkistaa jos tältä sivulta on mahdollista saada viirus: [ link ]
Klikkasin linkkiä vahingossa kun kaveri halusi testata jos toimii... Noron sanoo turvalliseksi mutta mcafee sanoo että voi olla jotain. Testasin koneen malwarebytella, superantispywarella, nortonilla, norton power eraserilla ja hijackthisillä. Ei löytynyt muuta kun tracking cookieita mutta pelkään että koneessa saattaisi vielä olla joku huomaamaton keylogger joka voisi viedä pankkitunnukset. Käyttis on windows 8 ja käytin IE:tä. Norton oli päällä kokoajan.

6 vastausta

Järjestä:aikapisteet
Kyseessähän on ref-linkki, jonne menemällä linkin omistaja (eli henkilö kuka sen on tehnyt) saa League Of Legends peliin ilmaista rahaa.

Kuten IlmoPJ kertoi, niin WOT ei tykkää kyseisestä sivustosta. Se voi toki johtua ihan siitäkin, että sitä arvostelleet henkilöt eivät pidä ref-linkeistä, ainakaan jos niitä jaettaessa ei kerrota että linkkiä klikkaamalla linkin omistaja saa jotain muitten kustannuksella.
+4

Kommentoi tätä vastausta

WOT varoittaa sivuston huonosta maineesta käyttäjien keskuudessa, joka tarkoittaa, että sieltä on mahdollista kyllä viirus tai joitain örkkejä saada ladatessa. Ei tuota varoitusta sinne aiheettomasti ole laitettu.
Itse en tuolta lataisi mitään.
+3

Kommentoi tätä vastausta

Tässäpä lista palveluita, joilla voit testata, onko jokin sivu turvallinen (syötät sivun osoitteen palveluun ja palvelu antaa raprtin sivuston turvallisuudesta):
http://safeweb.norton.com/
http://www.siteadvisor.com/sites/
http://browsingprotection.f-secure.com/swp/
http://www.mywot.com/
http://www.avgthreatlabs.com/domain-not-found/
(Huomaa että tässä tapauksessa tuo linkki ohjaa toiselle sivulle, joten jotta saisit kohdesivuston maineen selville, pitäisi sinun tietää, mihin sivustoon tuo uudelleenohjaus vie.)
+2

Kommentoi tätä vastausta

Mutta jos en ladannut mitään, kävin vaan sivulöa vahingossa, onko riskiä?
0

Kommentoi tätä vastausta

ei oo ei
0

Kommentoi tätä vastausta

troijalaisen mahdollisuus on aina saada menemällä vain sivulle, mutta todennäköisyys on pieni varsinkin jos käyttää virustorjuntaa
-2

Kommentoi tätä vastausta