4 vastausta

Järjestä:aikapisteet
Ei tarvitse.Siirät sen vain koneelta toiselle.Käytä samaa nimeä koneellesi kuin olet käyttänyt aiemmin.Samalla käy Microsoft tililläsi poistamassa vanha koneesi.
Tarkemmat ohjeet saat ihan Microsoft sivuilla.
Itselläni on mennyt kyseisen vaihdon jälkeen aivan suoraan ilman mitään ongelmia.Uudelleen asennuksessa älä laita mitään aktivointi koodia asennuksen yhteydessä tai sähköposti osoitetta.Sen jälkeen kun olet asentanut Windows 10:n kirjottaudu koneellasi Microsoft tilitunnuksin: (jaska.jokunen@hotmail.com) jne.Mene kohtaan Verity (Tunnistus).Klikkaa kohta auki,jos kysyy vielä sähköposti osoitetta niin laita se siihen.Aukeaa kohta jossa kysytään sinun puhelimesi 4 viimeistä numeroa.Syötä kyseiseen kohtaan ja paina Enter.Puhelimeesi tulee Microsoftilta numero koodi viestinä.Syötä ne ruutuun joka tuli Enterin painamisen jälkeen ja paina taasen Enter.Katso kohdasta tietoja koneesta lukeeko siinä Aktivoitu Digitaallisesti.Pitäisi olla merkintä Windows 10 aktivoitu digitaallisesti.
Olet suorittanut Windows 10:n aktivoinnin.Samalla lisenssi on siirtynyt uudelle koneellesi.Jos vielä vanha koneesi näkyy Microsoft sivullasi voit poistaa sen jos tahdot.
+2

Kommentoi tätä vastausta

Ei tarvii, jos vanhan koneen sisäänkirjautumisen muutat ennen vaihtoa tapahtuvaksi Microsoft tilin avulla, silloin se on siirrettävissä toiseen koneeseen.
Käyttäjärjestelmä kannattaa asentaa kokonaan uudelleen emon vaihtumisen myötä.
+1

Kommentoi tätä vastausta

Kiitän asiallisista, selkeistä ja asiantuntevista vastauksista.

Kiitos !

T: kysymyksen tehnyt
0

Kommentoi tätä vastausta

Itsellä sama operaatio johti windowsin aktivoimattomuuteen, eikä sitä kirveelläkään saanut aktivoitua. Uudelleenasennus (tai in place upgrade) auttoi, joten muista, ei paniikkia.
0

Kommentoi tätä vastausta