Tuottaako ongelmia siirtää vanha kovo jossa on windows asennettuna uuteen koneeseen jossa on myös jo windows?
0
Vanha kone sanoi itsensä irti ja olen ostamassa uutta. Vanhan koneen kovalevylle jäi jotain tiedostaja jotka tarvitsisin. Joten ajattelin asentaa kovalevyn uuteen koneeseen jotta saan tiedostot talteen ja myös lisää tilaa. Vanhassa kovalevyssä on asennettuna windows vista ja uudessa koneessa luultavammin windows 7. Tarkoitus olisi ottaa tarvittavat tiedostot vanhalta kovolta talteen ja sitten formatoida kovo. Mietin vaan että kun käynnistän koneen jossa kahdella kovolla eri käyttikset niin mitä tapahtuu?

näistä ostan luultavammin jommankumman. Ensimmäinen parempi? kummastakin joutuisin pulittamaan 599e
link ]
link ]

3 vastausta

Järjestä:aikapisteet
Vanhan kovalevyn voit panna toiseen koneeseen ja siirtää tiedostot talteen.
Niin tuo paketti/merkkikoneen osto on aina sellainen asia jota ei voi suositella enkä ottaa kantaa koska itse en koskaan ostaisi sellaista.
0

Kommentoi tätä vastausta

kyllä se onnistuu ihan hyvin..pistät vaa biossista sen "uudemman" levyn bootti levyksi ja sen jälkeen voit hyvin käyttää toista levyä koneessa (näkyvät normaalisti kahtena kiintolevynä tietokoneessa ja voit hyvin siirrellä tietoja levyiltä..eli siis joka tapauksessa sillä ei ole haittaa jos on käyttis siinä toisessakin..joku toinen voipi selitellä tarkemmin
0

Kommentoi tätä vastausta

Kiitoksia noista!
Joo tiedän kyllä että paketit ovat huonoja ratkaisuja mutta kun ei oikein tietämystä löydy... hdmi liitäntä ja wlan melkeen ainoat vaatimukset mitä tarvitsen :D ja tottakai vähän tehoa että leffat pyörii ja surffailu netissä on sujuvaa.
0

Kommentoi tätä vastausta