Terve! Nyt on kyllä niin omituinen ongelma. Hotmailin sähköposti tili ei aukea. Vaikka haen salasanan uudelleen salaisella kysymyksellä.
+1
Kun olen saanut uuden salasanan asetettua ja kokeilen sitä uudestaan niin se sanoo että "olet yrittänyt liian monta kertaa kirjautua sisään". vara tili hotmailissa toimii hyvin ja moitteettomasti mutta tämä mitä yleensä käytän, ei suostu edes salasanan palautuksella toimimaan. Ja jos valitsen salasanan palautuksen sijaan asiakastuen niin se ohjaa suoraan MSN:n etusivulle!? Jäin vielä odottamaan varmuuden vuoksi et jos se vielä ohjais mut jonnekkin muualle mut kissan viikset se minnee ohjannu.. alkaa nyppimään pikkuhiljaa. Onko kenelläkään ollut samanlaisia ongelmia tai tietoa miten tästä nyt sitten pitäisi edetä tai mistä löydän sen hotmailin asiakastuen?

20 vastausta

Järjestä:aikapisteet
Olisiko siinä mahdollisesti jonkinlainen lukitus määräajaksi virheellisten yritysten jälkeen.

Saattaa huomenna toimia taas normaalisti.
+6

Kommentoi tätä vastausta

Oma sähköposti tilini hakkeroitiin ja olen tässä yrittänyt saada sitä auki 2 päivää mutta tuloksetta >_>
+5

Kommentoi tätä vastausta

Jos vielä on ongelmia, help center löytyy osoitteesta: http://explore.live.com/windows-live-help-center
+1

Kommentoi tätä vastausta

Kyllä siellä on joitain ongelmia palvelimilla tms.
Sadoilla käyttäjillä ongelmia sillä windos live tuki tukossa :(

https://windowslivehelp.com/
+1

Kommentoi tätä vastausta

todennäköisesti hotmailia ei saa enää ikinä auki. pidin kuukauden tauon etten edes kokeillut kirjautua sisään omilla tunnuksilla mutta tuloksetta. samaa jankuttaa edelleen "joku on yrittänyt kokeilla salasanaa liian monta kertaa ja täten sähköpostisi on lukittu". salasanan palautus ja kikkailu ei toimi koska se on lukossa mahdollisesti maailman tappiin asti. :( lähetin viestiä myös hotmailin tekniseen palveluun mutta sieltä vastattiin että asiaan ei pysty vaikuttamaan. Edes sitä lukitusta ei saada auki. Joten jos joku lukee tätä viesti jolla on mennyt vastikään hotmaili lukkoon niin tee uusi tili äläkä jää odottamaan niinkuin minä tein. voin sanoa että tuotti aika paljon päänvaivaa että sai kaikki asiat ajantasalle. :(
+1

Kommentoi tätä vastausta

Voihan vee.. Vai sillä tavalla. Itse en pääse myöskään hotmailin tilille enää, kun en muista mitään tunnuksia, salaisia kysymyksiä etc.. Eli se kaikki tärkeä saapunut posti, joka on tuolla tilillä, jää nyt sinne ja se siitä..? Miten sait kaikki ajantasalle?
+1

Kommentoi tätä vastausta

Muuta autlookiksi, samat osoitteet ja s sanat, niin alkaa toimiiå
+1

Kommentoi tätä vastausta

pitää varmaan odottaa että se lukitus lähtee. Olen nimittäin jokapäivä yrittänyt niin sen takia varmaan jumissa.
0

Kommentoi tätä vastausta

juu ja kuulemma on kirjautuminen ollut ongelma monella muullakin.
0

Kommentoi tätä vastausta

Joo, eipä ole toiminut. Samaa herjas mullakin, palautin salasanan, eikä se kuitenkaan alkanut toimimaan. Annoin olla ja yritin parin päivän päästä uudestaan, EI TOIMI...
0

Kommentoi tätä vastausta

Samat ongelmat täälläkin. Kertokaa jos saatte jolllakin tempulla homman toimimaan. Kiitos jo ennakkoon.
0

Kommentoi tätä vastausta

Sama, sama. Ja mukavahan se nyt on kun iso pala tärkeistä asioista menee sinne juuri silleen että juu, en sitten saa niitä millään takaisin. :D Tyyliin eräs maksullinen ohjelma joka nyt oli pakko poistaa kun koko tietokone tyhjennettiin- ei päästä mua enää sisään ennen kuin vahvistan sen sähköpostistani.
Mutta hyvähän se on vahvistaa kun sinne ei PÄÄSE.
0

Kommentoi tätä vastausta

Mulla sama ongelma.. :(
0

Kommentoi tätä vastausta

Se on vaa sellanen ongelma joka sanoo noi "olet yrittänyt liian monta kertaa kirjautua sisään" JA se ei ees anna kirjottaa koko salasanaa siihen.. jää yks kirjain puuttumaan.. se ei vaa suostu ottaa koko salasanaa siihen..
0

Kommentoi tätä vastausta

Eilen kun yritin kirjautua hotmailiin, tuli että tili suljettu. Roskapostiviestejä lähetetty. Koitin sitä palauttamista mutta ei... Kokeilla huomenna uudelleen. en tiiä ees minne otan yhteyttä, onko jotain s.posti osoitetta!!! Työn takia tarvitsisin pikemmiten tätä s.postia!!! Auttakaa ihmeessä jos joku tietää miten...
0

Kommentoi tätä vastausta

Sama vaiva, pitäis kirjautua ensin sisään että saisi jonkun ratkaisun sieltä mutta kun tili lukittu en pääse....
0

Kommentoi tätä vastausta

Vaihda Gmailin s-postiin niin toimii
0

Kommentoi tätä vastausta

Sama peli olen selvittänyt asian perusteellisesti, palautus ei onnistu mitenkään.Ei muuta tehtävissä kun uusi osoite.Minullakin yritys ja tein sen virheen että pidin tuota vihoviimeistä hotmailia.
0

Kommentoi tätä vastausta

joo ei tästä tule mitään olen koittanut ja aina on joku selitys ärsyttävää mi9ksi ei mitään tehdä mun pitäisi joku e-maili saada mutta kun luon niin siihen se sit tyssää on ongelmia, miten saan mitään tehtyä tässä sitten , ei tiedä mikä on paras e-maili enään et sellain!
0

Kommentoi tätä vastausta

Multakin hakkeroitiin tili vuosi sitten. Kesti n. 3 viikkoa ennenkuin löytyi ratkaisu eli oike windows osoite, mistä tilin voi pyytää avaamaan. Nyt on joku yrittänyt väärällä salasanalla liian monta kertaa ja kesti melkein viikon ennenkuin sain sen jälleen avatuksi. Nämä windowsin linkit ovat monen mutkan takana, eivätkä toimi. Saa lähettää pyynnön moneen kertaan, kirjainryhmä mikä pitää kirjoittaa on sekoitus isoja ja pieniä kirjaimia, kone ei kirjoita pieniä kirjaimia vaikka caps lock ei ole päällä, annettuun puhelinnumeroon ei tule uutta salasanaa jne jne. KOKO SYSTEEMI TOIMII SIIS ÄÄRIMMÄISEN HEIKOSTI. Suosittelen kaikille vaihtamista vaikkapa g-mailiin, se toimii moitteettomasti !!!
-1

Kommentoi tätä vastausta