10 vastausta

Järjestä:aikapisteet
Periaatteessa tuolla product keyllä voit aktivoida käyttöjärjestelmän omaan käyttöösi... mutta jos sinulla ei ole vastavaa alkuperäistä käyttöjärjestemä levykettä, niin koskaan et voi olla varma onko sama product key käytössä jossakin toisaalla. Tämä voi estää aktivoinnin.
+3

Kommentoi tätä vastausta

repino, miten voi olla ko. käyttöjärjestelmän rekisteröitynyt käyttäjä tässä nimenomaisessa tapauksessa?
+1

Kommentoi tätä vastausta

Eihän se WinXP ole millään levykkeillä. Se on CD:llä.
+1

Kommentoi tätä vastausta

Mulla on tuo .. 10 vuotta vanha xp koodeineen, ja kyllä se niillä koodeilla päivittää sen viimesimpään versioon. Ota yhteyttä Microftin palveluun ja kun sulla on tuo product key ja olet rekisteröitynyt käyttäjä, niin sinun pitäisi saada se. Ja XP mahtuu yhdelle dvd-levylle.
Mulla on alkuperäinen, mutta varmuuden vuoksi tein siitä monta kopiota.
Koska joskus olen joutunut ajamaan koko järjestelmän uusiks.
Sekään ei ole kuin aikaa viepä homma, mutta talleta kaikki omat jutut aina ensin. Nyrkkisääntö on , että kaikki ohjelmat saat kyllä, mutta omia tuotoksia ja tiedostoja et, mikäli ne ei oo jo pilvessä.

Tosin tällä ns. pääkoneella käytän seiskaa jo, mutta noissa läppäreissä on xp vielä.
0

Kommentoi tätä vastausta

Veilä kysyisin... voisiko joku laittaa oikean osoitteen?Itse en sitä löydä.
0

Kommentoi tätä vastausta

Ota yhteyttä microsoftiin.( Tai kaveriis):D
Niin IlmoPJ, hyvä pointti sulta, mikäli kiintolevy on siirretty mahdollisesti toiseen koneeseen, niin miten on niiden lisenssien kanssa? Mutta eikös se ole ns. suhteellinen käsite.
Minä tein ostaessani uuden kiintolevyn, siten että kloonasin vanhalta koko roskan uudelle ja hyvin on toiminut.
Muillahan nää on avoimia, paitsi microsoftilla, joka vahtii tarkasti, ja hankaloittaa käyttöä.
Esim koko XP:n päivitys tuntuu vain olevan kopionnin vahtimista, eikä mitään laitteen suojelemista.
0

Kommentoi tätä vastausta

Antiteesit radikaaliin muekstouen ja avoimuuteen 1. Hallinnon fyysisten sidosten purkamisesta voisi syntye4 turvaattomuutta, identiteettikriiseje4 (vrt. siirtolaisten ongelmat) ja putoaminen hallinnon rattaista niilte4, jotka ovat je4e4neet kiinnittyme4tte4 omaan hallintopiiriinTe4ysi liikkumavapaus toisi yhteiskuntaan hallitsemattomuutta ja arvaamattomuutta. Syntyisikf6 hauskemman hallinnon markkinat Te4ste4he4n on Edward Castronova kirjoittanut siite4 ne4kf6kulmasta, ette4 osa jengiste4 valitsee ajanvietteen virtuaalimaailmoissa ja on tosi kiinnostuneita niiden se4e4ntf6muutoksista, mutta eive4t viitsi kiinnostua politiikasta tai esim. e4e4neste4e4 IRL. 2. Johtaisiko julkisesti tuotetun tiedon avoin ja ilmainen ke4yttf6 innovatiivisuuden tappamiseen, jonkinlaiseen tasape4istymiseen? Arvotettaisiko se jotenkin laadukkaammaksi kuin muu tieto? Ryhme4lle4 oli vaikea lf6yte4e4 uhkakuvia te4ste4. Yksi esimerkki terveydenhuollon alalta nousi esiin: kansalaiset ottavat oman terveydebhuoltonsa omiin ke4siinse4 oman terveysdatansa avulla ja joutuvat karismaattisen huuhaatohtorin uhriksi. 3. Suora tekemisen demokratia. Ensi reaktiomme: on dystopia, jos nykytila, eli edustuksellinen demokratia ja virkamiesvetoinen mentaalimalli: ei tarvitse tehde4, vaan riitte4e4 ette4 suunnitellaan - (itsekriittisyytte4, te4sse4 mekin vaan visioimme tietoyhteiskuntastrategiaa sen sijaan ette4 olltaisi toteuttamassa site4 kukin itse jo). Suorasta tekemisen demokratiasta aiheutiusi ensinmme4kin byrokraattien massatyf6ttf6myys. Asioiden toimeenpaneminen liian nopeasti voisi johtaa siihen, ettei aamulla here4ttye4e4n tf6ihin le4htiesse4 voisi tiete4e4, misse4 tie kulkee. Suomeen virtaisi sorrettuja kaikkialta maailmasta toteuttamaan omaa ne4kemyste4e4n yhteiskunnasta.
-1

Kommentoi tätä vastausta

asentelee sillä product keyllä vaan XP koneeseen niin kyllä se pelaa. Jos herjaa ettei ole oikea niin mene microsoftin sivuille ja sieltä löytyy jostain vaihda tuotetunnus ja anna sitten uusiks se tarran koodi niin kyllä se sen hyväksyy
-2

Kommentoi tätä vastausta

Minulla ei ole xp levykkkeitä.Pystyykö levyt tilaamaan microsoftilta?Tuki 2014 asti.
-4

Kommentoi tätä vastausta

Mutta minulla ei ole asennuslevykkeitä.
-4

Kommentoi tätä vastausta