6 vastausta

Järjestä:aikapisteet
Suurin osa taitaa olla juuri koulukiusaajia. Kun koulussa on saanut leikkiä "pihan kovinta junnua" niin koulun jälkeen se arki todellisuus missä nämä paskahousut huomaavat olevansa samanlaisia rattaiston osia kuin muutkin, on saattamut komahtaa kovasti. Armeijassa sitten pääsee taas toteuttamaan itseään aliupseerina.
+3

Kommentoi tätä vastausta

Saanut äidiltä liikaa selkäsaunaa kotona ja koulussa välkällä turpaan niin johan sitä nyt teininä armeijassa haluaa näyttää kuka on "pomo".
0

Kommentoi tätä vastausta

Yleensä sellaiset töhöt menevät aliupseerikurssille ketkä menevät uskomaan vanhemman saapumiserän jorinoita kuinka "kannattaa vaan vuos olla ja ottaa kaikki irti, se muuten jälkeenpäin harmittaa.."
0

Kommentoi tätä vastausta

Tässäkin paistaa läpi moni asia:
- erisnimet kirjoitetaan isolla (sana "ammatti" ei ole sellainen)
- pilkun ja pisteen jälkeen tulee väli
- yhdyssanat kirjoitetaan yhteen
- oikolukeminen (kirjoitusvirheet)

Perusasioita, joita nykyään ei hallita edes välttävästi. Ja sitten pitäisi vielä ottaa vakavasti...
0

Kommentoi tätä vastausta

Joihinkin Ammatteihin Aliupseerikoulu antaa lisäpisteitä, mutta ei ole pakollinen.Poliisi jne..Loput voit sitten nettailla.Löytyy aika monta amattia.Jos haluat niin voit vaikka suorittaa sen jälkeenpäin kun olet käynyt armeijan,samoin voi suorittaa Reservin upseerikoulun, jos olet suorittanut Aliupseeri koulun.
Rajavartiosto jne. vaativat ne että edes pääset sinne.
Joillekin paksa nakki,kun kompaniasta valitaan suurinpiirten 10-12/200 Aliupseerikouluun ja niistä 10-12/2-3 Reservin Upseerikouluun.
-1

Kommentoi tätä vastausta

90% heistä on siellä kuitenkin tahtomattaan, armeijassa ei paljoa kysellä mihin sut laitetaan. Tai kysellään, mutta sillä ei ole käytännössä merkitystä. Jos on lukiotausta niin melkein automaattisesti, tai jos on kuorma-auto kortti niin voi joutua vaihtoehtoisesti vuoden kuskiks
-2

Kommentoi tätä vastausta