Päädyin siihen tulokseen, että valintani canonin kameroista on 60D. Nyt kuitenkin huomasin Nikonin tulleen tielleni. Nimittäin D7000. Kumpi on parempi
-1
Itse pidän Canonista, mutta ainakin järkkäreiden vertailuun erikoistunut sivusto pitää Nikonin mallia parempana. Siinä on kuulemma parempi kuvanlaatu, parempi tarkennus videoita kuvatessa, parempi ISO herkkyys ja paljon muuta.

Katsokaa itse: [ link ]

Nyt aloin harkita Nikonia, mutta voisetteko kertoa varmistukseksi kumpi on parempi. Että ei tule ostettua väärä kamera. Molemmathan ovat hyviä mutta kuitenkin...

2 vastausta

Järjestä:aikapisteet
IlmoPJ puhuu pupetsua. "Jos puhtaasti numeeristen arvojen perusteella hankinnan tekisi, niin Canon on lähes poikkeuksetta parempi" on aivan järjetön kommentti kun jo kysyjä on tehnyt selväksi, että paperilla D7000 on 60D parempi. Canon, kuten myös 60D on omasta kokemuksesta parempi videonkuvauksessa kun taas Nikonin D7000 on parempi valokuvaukseen esim. erinomaisen kohinansiedon takia. 60D:stä vielä sen verran, että ero 50D:n on minimaalinen.

Muuten vielä lisäksi, niin ihan referansiksi vaan, että esim US Army käyttää Nikoneita kuten myös NASA.

Lopuksi vielä. Menet kuule kameraliikkeeseen ja kokeilet kumpaakin kameraa tai vaikka muitakin. Miten se uppoo käteen jne. Ihan varmasti kumman tahansa hankit niin olet tyytyväinen.
+2

Kommentoi tätä vastausta

Jos puhtaasti numeeristen arvojen perusteella hankinnan tekisi, niin Canon on lähes poikkeuksetta parempi. Merkkimieltymys on toinen asia.

Nikon oli aikaisemmin vaativien ja ammattikuvaajien ykkönen, mutta niin se vaan aika muuttuu, tässä tapauksessa Canonin hyväksi.
0

Kommentoi tätä vastausta