3 vastausta

Järjestä:aikapisteet
No johtuu ihan siitä, että tuo on AMD (AM3+) kantanen emo ja ostit intel LGA kantasen jäähyn, osta vaikka joku AM3 kantaan sopiva jäähy niin ongelma ratkaistu.
+5

Kommentoi tätä vastausta

Onko siis kyseessä http://www.asus.com/Motherboards/M5A78LM_LX/#specifications tämä emo ja http://www.jimms.fi/tuote/CORATORDS2011 tuo cooleri? On se kyllä ongelmallista alkaa intellin kantaan tehtyä cooleria sovittelemaan amd:n kannalle. Kannattas varmaan koittaa josko menis vaihtoon kaupassa vielä, selostat tilanteen ettet oikein oo perillä näistä. Vastasuuden varalta kannattaa kysellä vaikkapa täältä niin voidaan neuvoa ostamaan toisiinsa sopivat vehkeet.

Äläkä nyt ainakaan yritä mitään mäkkaiver temppuja alkaa tekemään tai sulla on kohta rikkinäinen emo ja rikkinäinen cooleri.
+5

Kommentoi tätä vastausta

Tuo jäähdytin ei näytä tukevan muuta kuin LGA2011 kantaa, ainakaan Coolinkin omien sivujen mukaan. Olet ilmeisesti sekoittanut sen perusmallin kanssa, se perusmalli olisi sopinut emolevyysi. Eli Corator DS LGA2011 on eri asia kuin Corator DS.

Kannattaa ottaa yhteyttä myyjään ja yrittää palauttaa se tai vaihtaan sopivaan. Jos ei onnistu, myy eteenpäin ja osta oikea jäähdytin.
+4

Kommentoi tätä vastausta