Onko koneet valmiiksi kootut jos ostaa vaikka tonnilla pöytäkoneen onko se valmiiksi koottu vai tarviiko ruveta itse kokoamaan
-3
En varmaan onnistuisi kokoamaan konetta itse jos tilaan pelikoneen onko se jo liikkeessä koottu vai lähetetäänkö se osissa ps olen aika kokematon näissä en itse osaisi päättää osia esim

3 vastausta

Järjestä:aikapisteet
Voit itse valita haluamasi komponentit ja koota itse tai sitten ottaa tilaamastasi paikasta kasaamisen.

Jos haluat neuvoja koneen komponenteiksi, niin laita kysely tänne: http://keskustelu.afterdawn.com/forum_view.cfm/215 ja anna vaatimukset minkälaisen koneen haluat ja budjetti sitä varten.

Mikäli itselläsi on jo valmiina joitakin komponetteja, niin kerro niistä.
+3

Kommentoi tätä vastausta

Eikö Suomessa enään opeteta pisteiden ja tai pilkkujen käyttöä ? Saatikka sitten miten muodostetaan oikeaoppinen lause ? Tekstisi näyttää todella paskalta. Terveisin kaikki.
+3

Kommentoi tätä vastausta

Pitäis olla kaikki kasassa en itte ole valmis koneita hommaillu heikon suoritus kyvyn takia itte olen aina kasannut itte koneen ja voi tulla myös halvemmaksi kasata ite ja saa paremmat osat.Mut en väitä että valmis paketti koneet ihan sukkia olis kyl niil pitäis uusiakin pelejä pystyy pelaa hyvillä graffoilla ja saa niitä aina päivitettyä uusilla osilla.
-6

Kommentoi tätä vastausta