Kysy
 • Olen selannut afterdawnia jo varmaan 6 vuotta, mutta ainakin forumeiden ja näiden kysymysten perusteella en haluaisi tehdä tunnusta tänne vai miten on

  Olen tietoteknisesti varsin noheva tyyppi, olen kasannut koneen itse ja älypuhelin ja tabletti on jokapäiväistä mulle, osaan neuvoa eri juttuja ja tiedän mm. tietoturvasta juttuja reippaasti.

  En ole kuitenkaan tehnyt tänne tunnuksia, enkä mm. muropakettiinkaan, koska ainakin muropaketin forumit vaikuttaa kovin... epäystävällisiltä ja "tyhmät" kysymykset haukutaan suohon, mikä latistaa monet nuoret innokkaat dataajat piiloon. Niin miten on afterdawnin forumeiden ja muun menon laita, minkälaista porukkaa täällä heiluu ja onko meno kuinka rentoa? Muropaketista ajattelin pysyä loitolla, se on melkolailla syöpäinen it-sivusto, vaikka onkin Suomen suosituimpia ylikellotus ja pc-sivuja.

  Elikkäs juuh, selaanko vain jatkossakin anonyymisti, vai onko minunlaisille "nörteille" paikkaa foorumeilla?

  AfterDawn forum muropaketti

3 vastausta

 • Tietenkin täällä on tilaa uusille käyttäjille. Ikävä tosiasia vain on että aina löytyy töykeitä ihmisiä, harvemmin tuolla foorumeiden puolella kukaan hyökkää kenenkään päälle ellei osallistu "amd vs intel" ketjussa keskusteluun.

 • Täällä on oikeasti ihan mukavia ja asiallisia ihmisiä foorumeilla pyörimässä, tosin tämä ei tarkoita, että kaikki olisivat mukavia ja asiallisia, mutta suurin osa käyttäjistä kuitenkin ja rekisteröityneistä lähes kaikki, jotka olen "tavannut". Liity pois vain!

 • Hieno alku ainakin, haukut noin ensitöiksesi suuren osan muista käyttäjistä ja lisäksi yhden suositummista forumeista Suomessa. Kannattaa lueskella vaan ilman tunnuksia, et koe mielipahaa jos joku ei pidäkkään tavastasi kysyä apua pulmaasi.

Suosituimmat aiheet

Lisää aiheita

Uusimmat tapahtumat palvelussa

Aktiivisimmat käyttäjät

Näytä koko lista