Kysy
 • Netti on muutaman viikon ajan satunnaisesti katkennut/ruvennut toimimaan samantien uudelleen. Naapurillani, työkaverilla sekä kaverillaan eri kylässä.

  Saunalahti/Elisa ei tarjoa syytä pätkimiseen, mutta ilmeisesti tutkivat asiaa kun olen heille ilmoitellut.
  Minulla ja naapurillani on erilaiset modeemit, modeemit tuntuvat toimivan ilman mitään ongelmia. Nämä nettien pätkäisyt tapahtuvat kaikilla aivan sama-aikaa eri puolella ainakin Vihdin kuntaa.

  adsl Elisa internetti modeemi netti pätkintä samanaikaisesti Saunalahti

6 vastausta

 • Mikkelin keskustassa Saunalahden mokkula katkeaa monta kertaa päivässä. Ilmoituksiin Saunalahti ei vastaa mitenkään.

 • Oletan , että tukiasemat/serverit pätkii. Mulla on myös saunalahden liittymä Sulkavalla. Kun mullakin on ollut samoja ongelmia. Olen sekä läppäreitä ja PC-koneita testaillu eri paikoissa eri mökeillä, ja omituisia eroja nopeuksissa.
  Huawein ja Zte:n mokkululoita olen kokeillut. Huawein kännykkä tekee samaa.
  Täänkin jutun vois, on sen verran tärkeä siirtää keskestelupuolelle.

 • Pääkaupunkiseudulla tuota pätkimistä myös sauniksella/elisalla eri osoitteissa ja eri vehkeillä.Asiakaspalvelusta ainoat kommentit että tutkikaa ne omat mokkulat ja jos asentaja tekee keikan eikä totea vikaa saatte itse maksaa rahaa.Vaihdoin liittymää.

 • oletko kysellyt asiasta operaattorilta? Tai katsellut heidän kotisivuilta onko alueella jonkinlaisia ongelmia/päivitystöitä? Tosin jos viikonloppuna ongelmia esiintynyt, niin varmaan nettisivuilla tieto on vasta ensi viikolla (mikäli jatkuu vielä) ja kannattaa varmaan ihan soitella tukeen. Jos useassa taloudessa samanlaista ongelmaa, niin luultavasti vaatii ihan vikailmoituksen. Vaikka operaattoreilla onkin vaikka minkälaisia systeemejä nykyisin niin vikoja harvemmin automatiikka havaitsee ja vaatii ihan ilmoituksen asiakkaalta asiasta. Eli suosittelen itse lämpimästi soittamaan asiasta operaattorin tekniseen tukeen.

  Mokkula yhteyksien teknisestä toteutuksesta johtuen pientä pätkimistä voidaan pitää ihan normaalina. Mokkula ei ole sama asia kuin kiinteä yhteys.

  Häiriökartta: http://www.elisa.fi/asiakaspalvelu/hairiokartta/
  Tiedotteet Elisa: http://www.elisa.fi/ir/pressi/?t=100&o=5170
  Tiedottet SL: http://saunalahti.fi/tiedote/tekn.php

 • Kysellyt on, kuten mainittu, "Saunalahti/Elisa ei tarjoa syytä pätkimiseen", ja mitään vikaa ei ole häiriökartassa näkynyt. Ainoa syy mitä Saunalahti/Elisa on tarjonnut, että vika olisi kiinteistöni kuparilangassa, mikä ei yksinään voi pidä paikkaansa. Tuo taloni kuparilangan heikkous ei mitenkään voi vaikuttaa 15kilometrin etäisyydellä asuviin henkilöihin että kaikilla netti pätkännyt samaan aikaan. Saunalahti "korjaa" ongelmaa pudottamalla minun netin nopeutta, ainakin tilapäisesti. (Silti maksan täyden hinnan)

 • Ei toimi Saunalahti Sulkavalla (kirkonkylässä). Sanoin irti kesken sopimuksen.

Suosituimmat aiheet

Lisää aiheita

Uusimmat tapahtumat palvelussa

Aktiivisimmat käyttäjät

Näytä koko lista