Kysy

3 vastausta

 • Tuolta mallia
  http://cvpohja.com/

  pohja 8 sopii hyvin, koulutus ja kurssit ensin. Työkokemukseen kannattaa laittaa työharjoittelut, kesätyöt jos niitä on

 • No sitten jätät vaan työkokemukset pois. Laitat vaan koulutukset yms. siihen.

 • Tärkeimpiä tietoja ansioluettelossa

  Yhteystiedot

  Yhteystiedot on viisainta kirjata parhaiten näkyvälle paikalle esim. vasempaan yläkulmaan. Halutessasi voit laittaa oikeaan yläkulmaan oman valokuvasi.

  Henkilötiedot

  Periaatteessa riittää, että hakija ilmoittaa nimensä ja yhteystietonsa. Harkinnan mukaan voi henkilötietoihin merkitä syntymäajan- ja paikan, siviilisäädyn ja lasten lukumäärän.

  Koulutus

  Koulutus on vastavalmistuneen tärkein ansio. Se kirjataan ajallisesti käänteiseen järjestykseen siten, että tuorein koulutus tulee ensimmäiseksi. Näkyviin merkitään suoritettu tutkinto, koulutusohjelma, suuntautumisvaihtoehto ja oppilaitos, josta olet valmistunut. Joitakin tehtäviä haettaessa opinnäytetyön arvosana ja sen otsikko on hyödyllinen.

  Työkokemus

  Työkokemuksesta merkitään työnantaja, aika ja tehtävänimike sekä lyhyt kuvaus työtehtävistä ja vastuualueista. Työtehtävistä kerrotaan vain oleellinen. Voit korostaa jotain tiettyä hankkimaasi taitoa tai kokemusta ja nostaa esille haettavan työn kannalta olennaista työkokemusta. Työkokemus kirjataan yleensä käänteiseen aikajärjestykseen, mutta jos haluat nostaa esille jotain tiettyä työkokemusta, voit laittaa sen ensimmäiseksi. Näkyviin kannattaa merkitä kaikki työkokemus, vaikka se tuntuisi itsestäsi merkityksettömältä. Mikäli sinulla on samantyyppistä työkokemusta eri (tai samalta) työnantajalta, voit yhdistellä niitä samaan kappaleeseen.

Suosituimmat aiheet

Lisää aiheita

Uusimmat tapahtumat palvelussa

Aktiivisimmat käyttäjät

Näytä koko lista