4 vastausta

Järjestä:aikapisteet
Niin siis, jos joku ei vielä ole ymmärtänyt, niin osassa paahtimissa on sähköllä toimiva magneetti lukko, joka on oletusarvoisesti (kun ei ole sähköverkossa) kiinni. Tämä estää paahtimen vivun alas painamisen. Tätä suojamekanismia ei ole kaikissa, etenkään halvoissa paahtimissa. Tuo estää sen että esim sähkökatkon aikana ei voi laittaa paahdinta päälle ja unohtaa sen sitten, mikä saattaa aiheuttaa vaaratilanteen kun sähköjen palatessa paahdin lähtee päälle.
Aivan samalla tavalla toimii paahtimen aikakytkin. Sähkömagneettinen lukko pitää mekanismin kiinni kunnes valitun ajan kuluttua lukko aukeaa ja leipä lentää kattoon.
+4

Kommentoi tätä vastausta

Siellä on sähköllä toimiva magneetti, joka pitää sen kelkan alhaalla kunnes säädetty aika katkaisee sähkön magneetilta ja lämmityselementeiltä.
+1

Kommentoi tätä vastausta

"Siellä on sähköllä toimiva magneetti, joka pitää sen kelkan alhaalla kunnes säädetty aika katkaisee sähkön magneetilta ja lämmityselementeiltä."

Ei kysytty että koska virta katkeaa vaan miksi ei voi painaa alas ilman virtaa. Kannattaisiko lukea kysymys ennenkuin vastaa?
0

Kommentoi tätä vastausta

[Quote]Kannattaisiko lukea kysymys ennenkuin vastaa?
Kannattaisiko lukea vastaus ennen kuin kommentoi vastausta?
-1

Kommentoi tätä vastausta