Mitä ideaa on kinkkuleikkeleissä että ne on pirun ohuita, mutta pakattu päin ahteria? Taas yksi asia mikä on menty pilaamaan...
+5
Ennen kinkut oli nätisti otettavissa ja reiluja siivuja, helppo ottaa kaksi siivua leivän päälle ja se on siinä

Nykyään kinkut on "ohuen ohuita" eli väistämättä repeää naurettavan helposti, ja vieläpä ne on pakattu typerästi ruttuun ja repaleisesti, yritä siitä ottaa sitten kaksi siivua leivän päälle, kun yksi iso möykky kinkkuasilppua...

ohuita siivuja pitää tietenkin ottaa enemmän leivän päälle, joten koko idea ohuista siivuista on typerä ylipäätään

4 vastausta

Järjestä:aikapisteet
Toiset haluaa ohuita, toiset paksuja siivuja. Yleensä molempia kaupan valikoimasta löytyy.
+2

Kommentoi tätä vastausta

Karkkeja ei myydä pussin koon tai ilman mukaan, vaan painon mukaan ja mielestäni hyvä asia, että pussissa on tilaa, jotta voi sulkea kunnolla.
Onko nyt tullut sellainen päivä, että kaikki on vähän ketullaan?
+1

Kommentoi tätä vastausta

Joo ja ovat vielä pakattu kaiken tyhjän tilan lisäksi vieläpä väärinpäin. Jos haluat päällimmäisen, se on kaikkein kauimpana reunasta, jos reunimmaisen, se on alimpana ja takuulla riekaleina leivälläsi.
Tuo ohuus tai paksuus on niin makuasia, itse en tykkää kauheista lankuista, varsinkin kun tuolla on todella surkeita, aivan puoliraakoja kinkkuja, missä on muitakin yllätyksiä kuten Lapin Liha, mikä nykyisin Rainbow-tuotemerkin alle verhottu, samaa paskaa silti ja aivan raakaa.

Karkkipusseissa ja jäätelöpuikoissa vasta ilmaa onkin, hyvä jos kolmasosa pussista on tuotetta, mutta näyttää muhkealta, se on pääasia. Hinta vaan nousee ja sisältö pienenee kuin se pyy maailman lopun edellä.
0

Kommentoi tätä vastausta

Joo ja ajattele, kun ostat reikäjuustoa, joudut maksamaan niistä reijistä myös!
0

Kommentoi tätä vastausta