2 vastausta

Järjestä:aikapisteet
nykyistä led/lcd käyvät kaikki pelaamiseen nää kysymykset tuntuvat olevan peräisin menneiltä ajoilta.
+3

Kommentoi tätä vastausta

Muistan aikoinaan kun TFT näyttöjä alkoi tulla niin Kyntheristit hehkuttivat CRT:n puolesta, sen aikaiset littunäytöt olivat oikeasti hitaita. Tämä siis 10 vuotta sitten.

Silloin eroa saattoi olla, mutta nykyään en ole huomannut yhtään mitään vaikka tarkka silmä onkin. Olen pelannut FPS:siä vanhalla 19" litulla ja benqun halvimmalla 24" laajiksella. Aina se on lähes samalla tavalla sujunut. Nykyään näytön virkaa toimittaa HP ZR30w (S-IPS), itse en huomaa nopeuseroja. MUTTA. Värierot kyllä huomaan ja tätä ei voi edes verrata tuohon benq halppiskuraan, värit aivan toisesta maailmasta. Benqun musta oli lähinnä harmaata ja valkoinen keltaista, samoin muut halvat parin satkun näytöt. Vähän niinkuin pelais aurinkolasit päässä :)

Töissä Eizon näyttö on myös loistava. En tiedä tarkaan mitä halusit kysyä, toivottavasti näistä edes jotain apua... Nopeuseroja ei huomaa, herteistä ei itsellä mitään hajua, värit kun on hyvät niin kyllä passaa.
Kaikilla näytöillä se pelaaminen on onnistunut melkein samalla tavalla, nyt isommalla jossa oikeasti hyvät värit on pelaaminen helpottunut. Suosittelen panostamaan tuohon näytön värimaailmaan ja ehkä jopa näytön kokoon. Ainakin nyt noihin väreihin, mielestäni tärkein seikka.

TN-kuraa ei missään nimessä, PVA:sta en osaa sanoa.

Tätä voisin suositella; http://www.verkkokauppa.com/fi/product/...w-24-LED-naytto

Niin ne puhuu et ammattilaiset pelais 120hz ja edes tuollainen IPS paneeli ei riittävä, jotain input lagia mukamas. Itse en usko että tuo vaikuttaa pelaamiseen... hyvät värit niin näkee varjoihin ja kaikki on oikeasti selvää eikä mitään aurinkolasit päässä pelaamista.

Olen tähän HP:n näyttöön enemmän kuin tyytyväinen. Loistavat värit, oikeasti yhtä herkkua pelata. Pelannut esim. Battlefieldiä ja CoDia. 7ms vasteaikaa verkkokauppa näyttäis tälle, aikaisemmat olivat muka nopeampia, en ole eroa huomannut.

Kannattaa myös katsoa miten ilmoittavat tuon vasteajan, GTG/BTB.

Tämmöstä :) Toivottavasti joku himopelaaja jakais parempia kokemuksia.
+2

Kommentoi tätä vastausta