Miksi uusimman firefox-version jälkeen flash kaatu usein, myös joku plugin container kaatuu (on asennettu uusimmat versiot kaikesta)?
0
Ennen 3.6.4 versiota ei ole KOSKAAN kaatunut MIKÄÄN, ei flash, ei mikään addon, ei edes itse firefox, mutta nyt kaatuu flash ja plugin container. Onko tämä ominaisuus vai bugi, korjausehdouksia (muut paitsi selaimen vaihto)

11 vastausta

Järjestä:aikapisteet
Flashissä vika. Edellinen versio eli 10.0.45.2 ja kaikki pelittää.
+2

Kommentoi tätä vastausta

Unohdin mainita kysymyksessä, että miksi ei voi poistaa ruksia asetukset -> lisäasetukset -> yleiset -> lähetä kaatumisilmoitus, ruksin voi poistaa, mutta se ei pysy poissa, firefoxin uudelleenkäynnistyksen jälkeen se on taas päällä.
0

Kommentoi tätä vastausta

Saman olen huomannut ja lisäksi aluksi aina jonkin aikaa ensin jumissa.
0

Kommentoi tätä vastausta

Lapsentauteja aiheuttaa varmaan tuo flashien jne. eristäminen omiin osioihinsa
0

Kommentoi tätä vastausta

Ei selainta kannata vaihtaa, mutta kannattaa laittaa takaisin Firefoxin edellinen versio. Itselläni tuo 3.6.4 ei muista viimeistä latauspaikkaa jos kansionnimeen pistää äätä tai öötä tuon mainitsemasi vian lisäksi. Aika typerää julkaista tuollainen ns. beta-versio virallisena päivityksenä jonka kaikki "joutuvat" automaattisesti lataamaan (jos ei ole muuttanut oletusasetuksia).
0

Kommentoi tätä vastausta

Outoo teidän kaatumiset. Oletteko päivitelleet flashit itse? Minä olen käyttänyt 3.6.4 beta versiota yli kuukauden eikä ole kaatunut kertaakaan flashi.
0

Kommentoi tätä vastausta

Itsellä on samassa koneessa vista ja 7 , seiskaa on tullu käytettyä pidempää ja siinää youtube videot ei esim toimi, ei auta uudelleen asennukset ym. mutta vistassa pelaa. Sellasia on nää tietokoneet
0

Kommentoi tätä vastausta

Ei ongelmia eikä kaatumisia. Hyvin pelaa.
0

Kommentoi tätä vastausta

mulla on kans samaa vikaa ollu pari päivää. ainakun flashia tarvii nii menee jökkii...
0

Kommentoi tätä vastausta

Nyt olen huomannut sen että flash ei kaadu ns. normikäytössä, mutta AINA kun avaan uutiskansion (kirjanmerkit -> avaa kaikki välilehtiin), missä on mm. yle, iltasanomat, iltalehti ja mtv3 etusivut, ei mene kuin kymmenisen sekuntia kun flash kaatuu (viesti on iltalehden sivulla, mikä on outoa, koska etusivulla ei ole YHTÄÄN flash-objektia kiitos adblockin). Flash kaatuu ylirasituksen vuoksi?
0

Kommentoi tätä vastausta

Minulla oli myös sama ongelma ja siirryin käyttämään operaa välillä. Aina kun firefoxilla meni mtv3 tai iltalehtisivuille niin se kaatui, minulla windows 7 32b. Mutta äsken kokeilin että onko kaikki plugins päivitetty ja firefox ehdotti asentamaan Javan uusin versio, tämä tehtyäni enään ongelmia. Nyt avautuu taas mtv3 tai iltalehden sivut ilman kaatumisongelmia.
0

Kommentoi tätä vastausta