Kysy

20 vastausta

 • teet hintavertailua ja katot vaan että on rajoittamaton käyttö

 • Mulla Saunalahti, ensin otin Nopsa täydellä verkon nopeudella ja multi-sim kortilla joten voin käyttää puhelimen kautta nettiä samaan hintaan ja nyt otin lisäksi 4G:n omalla kortilla, molemmat toimivat erittäin hyvin.

 • eli elisan netti näyttää parhaalta tänne päin eli sen varmaan käyn joku päivä hommaamassa. Kiitos vastauksista ja infosta :D

 • kiitos kaikille vastauksista!!!

 • Ei suoraan voi sanoa, että mikä olisi paras. Huomaa kuitenkin se, että Soneralla on latausraja eli et voi ladata kuin tietyn verran dataa jonka jälkeen tulee lisämaksua. DNA:lla on lähes samanlainen systeemi, mutta ei lisämaksua. DNA:lla datarajan tullessa täyteen liittymän prioriteettia verkossa lasketaan (eli DNA takaa tietyn nopeuden kunnes dataraja menee umpeen ja liittymäsi prioriteettia lasketaan jolloin netin nopeus voi ruuhkautuneessa verkossa kärsiä sinulla). Elisalla mitään rajoja ei ole. Kannattaa tarkistaa myös kuuluvuuskartat jotta saat selville että itsellesi on 3G verkko saatavilla:
  - DNA
  - Sonera
  - Elisa

  Omnitelen tutkimus 3G verkoista viime toukokuussa:
  http://www.dna.fi/DNAOy/Media/tutkimust...%20vertailu.pdf
  Huomaa että tutkimus oli DNA:n tilaama ja vain pääkaupunkiseudun kattava joten sen varaan ei paremmuutta kannata paljoa perustella. Nostin vain asian esille kun joku varmaan kuitenkin siitä vielä sanoo.

 • Ensinnäkin Elisa ja Saunalahti on samaa firmaa.
  Itse soneraan kypsyin aspassa totaalisesti.
  Oman a-puolison kiinteässä soneran yhteydessä oli 0.3 lukuja, ja kun soitin , että pian alatte maksamaan sakkoja siitä, niin johan tuli kiire ja sen jälkeen on toiminut hyvin.
  Mulla on ollu yli 10 vuotta Elisa ja nyttemmin saunalahti. Olen ollut tyytyväinen.
  Ja muista, markkinointi ja käytäntö ovat eri asioita näissä jutuissa.
  Minä nyt kypsyin rusakoihin perusteellisesti, että puoleen Suomeen ei voitas 800 Mhz taajuudella tehdä 4G tukiasemia, eikö siellä nyt riitä Siperiassa tilaa lentää, jos kerran häiritsee heidän koneitaan, yhtälailla Esim. Meidän pitää rajanpinnassa varoa tätä roaming-systeemiä. Vastavuoroisesti me voisimme kieltää tietyt tietoliikenneyhteydet heiltä. "Meidän Hornetit eivät voisi lentää rajan pinnassa", en halua riitaa vaan tasa-puolisuutta.
  En tosin halua markkinoida ketään, kerroin vaan kokemuksistani.
  ( Tosin tään voisi laittaa keskustelupuolelle.)
  Oman ääneni annan saunalahelle. ja sieltä nopsa, se on 13,90?/kk ja rajoittamaton. .. Itsellä toimi joskus niin että kun oli mobiililaajakaista nopsa tikussa niin sen sai myös ilmatteeks puhelimeen samalla hinnalla, oli joku multi-sim, joten sitäki kannattaa harkita jos käyttää mokkulaa.
  Mulla on neljä korttia ja ihmeen hyvin ne toimii yhteen. Yks ottaa tekstiviestit molemmat puheluita ja loput datan.
  Ja mulla ainakin on rajaton käyttö, eli mikäli meet ottamaan liikkeistä, niin ota sieltä operaattoreilta ja kirjallisesti selvää. Silloin sulla on dokumentti allekirjoitettuna asiasta ja sen jälkeen operaattori on vastuussa.

 • Moro Oon samaa mielt REPINON kans ku sonera ei edes toimi "oulus"
  kaupunki alueel .

 • Se mikä toimii siellä missä sinä eniten sitä käytät. Eli kysele kokemuksia siltä alueelta/käyttäjiltä. Kaikki muut paitsi soneran liittymä käynee

 • Oman ääneni annan saunalahelle. ja sieltä nopsa, se on 13,90?/kk ja rajoittamaton. .. Itsellä toimi joskus niin että kun oli mobiililaajakaista nopsa tikussa niin sen sai myös ilmatteeks puhelimeen samalla hinnalla, oli joku multi-sim, joten sitäki kannattaa harkita jos käyttää mokkulaa.

 • Puolueettomasti näen, että tietyt osapuolet suosivat selvästi Soneraa: niissä kommenteissa, joissa ylistetään Soneraa on paljon tykkäyksiä, nuissa joissa ylistetään Elisaa, on paljon inhouksia.

 • Dna:sta pidän itse ("21" mbps, 13,90€) netti on toiminut luotettavasti, ja nopeutta on keskimäärin siinä 5-15 mbps, en oikein ymmärrä sitä, että netin väitetään olevan 21 mbps, mutta sivuillakin lukee että normaali vaihteluväli on 0,XX-15mbpa ( xx sen takia kun en muistanu sitä :0 )

 • Dna:sta pidän itse ("21" mbps, 13,90€) netti on toiminut luotettavasti, ja nopeutta on keskimäärin siinä 5-15 mbps, en oikein ymmärrä sitä, että netin väitetään olevan 21 mbps, mutta sivuillakin lukee että normaali vaihteluväli on 0,XX-15mbpa ( xx sen takia kun en muistanu sitä :0 )

 • Vaihdoin juuri DNA liittymään expertissä sanottiin että se on 50mbs mutta nopeustesterien mukaan onkin vaan 0,12-6,22mbs en tykkää.

 • onkos siin noita puhelu ja viesti rajotteita?

 • Sonera , Sonera !

 • Tornion DNA on lagii, en tiedä Elisan ja Soneran neteistä, mutta sen mitä tiedän on että DNA saattaa mennä alle 1 mbps ja musiikkikaan ei kuulu Deezeristä, mutta tuurilla saattaa mennä tavalliseen vauhtiin.
  Itse sanon että DNA on huonoin vaikka toisin väittävät.

 • Sonera on paras netti ehdottomasti!

 • saunalahti on huono petyin siihen totaalisesti nyt täytyy koittaa soneraa

 • ep_:

  Soneran pikkunetissä on esimerkiksi 40mt raja, verkon täydellä nopeudella. Kun tämä ylittyy tai siis täyttyy, nopeus tiputetaan 64 kbit/s (muistaakseni). Mitään lisämaksuja yms. ei tule, voit siis jatkaa netin käyttöä huoletta, tosin paljon hitaammalla netillä.

 • Sonera ! Se on myös suomen luotetuin & suosituin operaattori

Suosituimmat aiheet

Lisää aiheita

Uusimmat tapahtumat palvelussa

Aktiivisimmat käyttäjät

Näytä koko lista