7 vastausta

Järjestä:aikapisteet
Itse ainakin hoidin homman näin. Olen siis saunalahden asiakas. Menin saunalahden/elisan toimipisteeseen ja pyysin vaihtamaan korttini microsimiksi. Toimenpiteeseen kului noin 2 minuuttia ja he kipioivat yhteysdiedot vanhalta kortilta uuteen. Sain vielä vanhan kortin mukaani yhteystietojen varmuuskopioksi.

Eli koko homma hoituu myymälässä nopeasti ja maksuttomasti.
+4

Kommentoi tätä vastausta

Ainakin Saunalahdella maksoi 10e, kun pari kuukautta sitten tilasin. Tämä siis Oma Saunalahden kautta. En tiedä olisiko Elisa Shopitista saanut ilmaiseksi. Kortti tuli parissa päivässä postilaatikkoon.

Soneralla kortin vaihto ei maksa mitään ( http://www.sonera.fi/asiakastuki%20ja%2...?pricelist=2854 ), mutta jos kortin aktivoi asiakaspalvelun kautta, niin maksaa 9,90 ( http://www.sonera.fi/asiakastuki%20ja%2...?pricelist=2855 ). Itse aktivoimalla ei maksa mitään.

Kun uusi kortti aktivoidaan, niin vanha kortti lakkaa toimimasta. Sen voi siis vaikka heittää roskiin sellaisenaan, tai sitten katkaiset kortin ja heität roskiin.
+3

Kommentoi tätä vastausta

@apek ok, saunalahden asiakas olen, pitää käydä kysymässä jossain myymälässä

entäs miten onnistuu yhteystietojen siirto normaalista sim-kortista micro-simiin? Nokia suite on koneella, silläkö ne siirrän?
+2

Kommentoi tätä vastausta

Mikäli käytät Nokian puhelinta, niin Nokia Suitella siirrät yhteystiedot tiedot.
Mikäli yhteystietosi ovat puhelimen muistissa, niin ne eivät häviä sim-kortin vaihdossa.
+1

Kommentoi tätä vastausta

Mikset kysys asiaa palveluntarjoajalta?
-1

Kommentoi tätä vastausta

mun pitäis tilata se microsim-kortti, mut en pysty tilaa sen oma saunalahden kautta ku en löydä sitä tunnusta?!
-1

Kommentoi tätä vastausta

Varmin tapa on tilata se micro-simmi, mutta sen isomman voi myös leikellä (varovasti ja tarkasti) sopivan kokoiseksi. Myyvät jopa leikkureita moiseen hommaan!
-3

Kommentoi tätä vastausta