Langattoman modeemin lähetystehon säätö, jos yksiössä (yksi iso huone) on yksi läppäri, modeemi on telewell e-510, tehon voi säätää välillä 0-100?
+1
Käytän läppäriä kahdessa paikassa pitkälti, joko pöydällä istuen noin viiden metrin päästä modeemista, välissä on vain tuoli ja pöytä. Usein käytän läppäriä myös sängyllä maaten, matkaa modeemiin on yksi metri, ei esteitä välillä. Olen pistänyt lähetystehoksi 20, asteikolla nollasta sataan, mutta varmasti pienempikin riittäisi? En halua, että kukaan muu käyttää langatonta nettiäni, tietenkin olen salannut tämän salasanalla, mutta haluan myös niin ettei seinien ulkopuolelta kukaan voi millään käyttää tätä.

2 vastausta

Järjestä:aikapisteet
Tuosta säätämisestä en tiedä, mutta kotioloissa mahdollisuus että joku toinen käyttää verkkoasi on häviävän pieni jos sille on laitettu asiallinen salaus, esim WPA2 ja lisäksi kunnollinen salasana, väh 8 merkkiä pitkä.

Vielä turvallisemmäksi sen tekee jos piillotat koko yhteytesi, jolloin "lainaajan" pitää lisäksi arvata vielä verkkosi SSID-tunnus.
+4

Kommentoi tätä vastausta

Hajauttaisin systeemiä. Tuota pitäisi testata, siten että kaveri kokeilee läppäriä tai kännykkää vaikkapa pihalla ja itse laitat viestiä. Aikalailla täytyy käyttää vaivaa mikäli toisten viestejä purkas, on ne sen verran salattuja/kryptattuja. Tietysti se on aina mahdollista. Itse käytän hajautettua järjestelmää. Tosin ei mulla mitään kauhean salaista ole.
-2

Kommentoi tätä vastausta