Kun windows kasi tulee myyntiin, sehän meinaa sitä että seiskan myynti loppuu? Kuinka monta vuotta on aikaa käyttää seiskaa ennenkuin tuki loppuu?
0
En ole turhan innokas kasin suhteen, kun seiskassa ei ole mitään vikaa ja kaikki toimii kuin unelma

4 vastausta

Järjestä:aikapisteet
Tuskin seiskan myynti loppuu vaikka kasi tuleekin,sitä ei varmaan kukaan tiedä mihin asti seiskan tuki on,mutta kyllä se aika varmasti tulee olemaan ainakin tonne 2020 asti ja varmaan pidemmällekkin.itse veikkaisin että kasi tulee olemaan windowsin tommonen väli veto,vähän niinkuin vista oli.ainoa missä kasi tulee olemaan yleisempi on tabletit metro liittymän takia,muuten veikkaan että seiska tulee olemaan johtavampi käyttis viellä pitkään.mutta kaikkihan on viellä arvailua tässä vaiheessa.
+4

Kommentoi tätä vastausta

Windows 8 ei tule korvaamaan seiskaa aivan heti. Uusi winukka on suunniteltu ARM-tableteille, joten koti, peli ja ammattikäytössä olevat tietokoneet menee seiskalla vielä pitkälle.

Käyttöjärjestelmä - julkaisupäivä - mainstream-tukijakson päättyminen
Windows XP - 31.12.2001 - 14.4.2009
Windows Vista - 30.1.2007 - 10.4.2012
Windows 7 - 22.10.2009 - 12.1.2015
Windows 8 - Q4 2012 - ei päätetty
+2

Kommentoi tätä vastausta

Kasin tuleva suosio tietokoneissa on täysi arvoitus ja siitä pitkälti riippuu miten Seiskan käy.

Voisi arvata, että koska Kasi tullee olemaan käyttöliittymältään hyvinkin Seiskasta poikkeava, monet saattanevat pitäytyä mieluusti vanhassa vielä pitkään. Esim. Vistaa moni piti epäonnistuneena eikä se onnistunut korvaamaan XP:tä oikeastaan koskaan. Jos taas Kasi osoittautuukin loistavaksi ja lehdissäkin kehutuksi, valtaosan käyttäjistä siirtyminen Kasiin voi tapahtua muutamassa vuodessa. Yrityksillä siirtyminen toisalta kestää joka tapauksessa vuosia, joten eiköhän Seiskan tuki vielä hyvän aikaa tule jatkumaan kävi Kasin suosiolle miten tahansa.
0

Kommentoi tätä vastausta

Windows 7 Home Premium (ja Pro, Ultimate jne) http://support.microsoft.com/lifecycle/...Filter=FilterNO

Perustuki lopetettu 13.1.2015
Extended-tuen päättymispäivämäärä 14.1.2020

Vuoden 2015 alun jälkeen ei välttämättä tuu uusia Directx:a sun muita.
0

Kommentoi tätä vastausta