Kuinka saan ääni asetukset siten että voin kuunnella kotiteatterilla vaikka pelin ääniä ja kuuloke mikrofonilla pelkästään skype.
-1
Elikkä Jos mulla on kotiteatteri kytkettynä koneeseen (Emolevyyn) niin voin sillain pelailla ihan hyvin, mutta jos haluan pelata kaverin kanssa sellain että kuulokkeista kuuluu vain kaverin puhe ja mikkiin puhun. niin laitan siinä tapauksessa piuhat kotelon eteen kiinni ja tietokone ¨unohtaa¨ kokonaan kotiteatterin. APUA :_D

Edit-
elikä jos kytken kuulokkeet kiinni niin ohjaus paneelin kautta ei ainakaan näe, kuin vain yhden äänilaitteen mikä on ¨speakers¨ ja molemmat toimivat tuona
Tämä toimi kyllä vanhallakoneella ja samalla käyttöjärjestelmällä.

10 vastausta

Järjestä:aikapisteet
Ei mahda olla ilman erillistä ohjelmaa mahdollista ainakaan windowssissa, koska windows osaa käyttää vain yhtä äänilaitetta kerrallaan. Siitä johtuu myös se, että käyttis "unohtaa" toisen kytketyn äänilaitteen, kun primääripaikalle on laitettu jokin laite kiinni.
+2

Kommentoi tätä vastausta

Jos on realtechin äänikortti niin pitäisi pystyä valitsemaan asetuksista että etu ja taka portit on itsenäiset, sitten vain laitan soittimeen että käyttää takalähtöä ja skypeen että käyttää etulähtöjä ja pitäisi toimia
+1

Kommentoi tätä vastausta

Minä onnistuin muistaakseni silleen et, kun näyttiksessä on oma äänipiiri, niin sain tvsä tulemaan eri ääntä, kun soundblaster toisti musiikkia kotiteatterista. Onnistu säätää ohjauspaneelit/ ääni/ toistaminen kautta. win 7 64bit, nvidia 8300gs ja sb x-fi gamer
0

Kommentoi tätä vastausta

Itselläni ainakin on että pystyy valitsemaan kotiteatterin oletusäänilaitteeksi ja kuulokkeet oletusviestintälaitteeksi
0

Kommentoi tätä vastausta

itselläni on koneessa erillinen äänikortti (pelien ääniin ja muihin) ja emon äänipiiri pitää virkaa skypeen ja muihin vastaaviin ohjelmiin.

kannattaa headsettiä varten hommata esim. edullinen usb ääni dongeli vaikka verkkokaupasta jos ei ole erillis äänikorttia:
http://www.verkkokauppa.com/fi/catalog/309c/Ulkoiset?sort=price
0

Kommentoi tätä vastausta

sitten kun JOS oot hommannut, niin se kannattaa windowsista määrittää oletus komminikaatio laitteeksi(vista ja uudemmat) ja skypessä ja vastaavissa ohjelmissa äänidongelin asetukset
0

Kommentoi tätä vastausta

muistin just et joillain emon äänipiireillä on ominaisuus et emon taka liittimet ja etu paneelin liittimet toimivat omina ääni lähteinään, mutta vain harvoissa.

itsellä näyttäs kait olevan emon äänipiirissä ainakin tälleen:
painat kellon vieressä olevaa kajarin kuvaa oikeel hiiren napil, sitten valitset äännilähteet ja sitten siel ilmestyvässä ikkunan väli lehes on äänilaitteet.
mulla näkkyy siellä kuulokkeitten kuva ja ehkä sullakin, niin paina sen kohalla oikeeta hiiren nappii ja valitse se oletus komminikaatio laitteeksi.
0

Kommentoi tätä vastausta

onnistuisiko jos ostaisisin uuden äänikortin?
-1

Kommentoi tätä vastausta

Ei näy muutakun SPEAKERS ja se toimii ¨molempina¨ Vanhalla koneella kyllä toimi. Eli jos käytössä on kotiteatteri niin se on päällä jos samalla kytken kuulokkeet niin ne on päällä. mutta kotiteatteri ei.
-1

Kommentoi tätä vastausta

Juu elikkä sain asian kuntoon kiitos vastauksista! etenkin tästä ideasta hankkia usb:lla kiinnitettävä äänikortti. http://www.verkkokauppa.com/fi/product/...-USB-aanikortti tuollaisen siis ostin ja hyvin toimii!
-1

Kommentoi tätä vastausta