Kirjautuminen Afterdawn sivuille? Miksi se on niin vaikeaa. Mikään ei "toimi"? aikaisemmin toimineilla tunnuksilla???
0
Vanhat tunnukset loppuivat toimimasta. Kun yrität kirjautua, niin email, KT tai SS sana väärin, tai ei hyväksy. Uudelleen rekisteröityessä: email jo käytössä(jolla olin rekisteröitynyt toimivien tunnusten kanssa). Aktivoi tunnuksesi. Yhtä oravanpyörää kaikki?

3 vastausta

Järjestä:aikapisteet
Luin tuolta juuri muutamaan kysymystä alempana, jossa Jonnet väittää, ettei täällä mitään vikaa ole, vaikka on linkki Afterdownin palautekeskutelua foorumin käyttäjiltä.
Vika on alkanut 6.12.2017 foorumin päivityksestä, eikä vieläkään ole täysin toimintakunnossa.
0

Kommentoi tätä vastausta

Tässä on kaksi Afterdawn sivua jotenkin "naimisissa" keskenään: On http://fin.afterdawn. com ja https://x2.fi joihin pääsee samoilta sivuilta toisiinsa. Molempiin täytyy kirjautua tai jopa rekisteröityä jos on aivan uusi käyttäjä. Molemmat sotkevat toisiaan. Minä olen kauan aikaa sitten kirjautunut aikanaan www.afterdawn.com tilille Microsoft outlook.com, jotka toimivat hyvin, sitten tuo on muuttunut matkanvarrella muotoon http://fin. afte.....jne ja viimeseksi on tullut sekoittamaan http://x2.fi. Näissä on oravanpyörää riittänyt. Täytyy aktivoida käyttäjänimi tai käyttäjätunnus, jotka Afterdawn on "ihanasti" sekoittanut keskenään matkanvarrella. Ja nyt tuo outlook. com on jotenkin pannassa? Että yritä tuossa sitten kirjautua.
0

Kommentoi tätä vastausta

Ei voi kuin ottaa osaa - itselläni ei mitään ongelmia kun käytän Chromea. IE 11 ei toimi X2.fi.ssa.
0

Kommentoi tätä vastausta