käytössä on kannettava asus suomenkielisellä windows 7. Kysymys: Kuinka vaihdan nyt täynnä olevan C: asemani D: asmaan jossa on tilaa 208gt ?
0
D: asemaani ei siis ole ikinä käytetty. Olen aina käyttänyt c: asemaani. Jos joku voisi auttaa ja kertoa kuinka se tehdään.
Veikkaan sen olevan hyvin helppoa muttei vaan ole minulle.
OLisi suureksi hyödyksi saada apuu.
Tietokone on hidastunut ja käy huonosti.

5 vastausta

Järjestä:aikapisteet
voit myös muuttaa c: asemasi kokoa isommaksi esim. easeus partition master ohjelmalla.
+3

Kommentoi tätä vastausta

Miten olisi jos asentaessasi pelejä/sovelluksia asentaisit ne D-osioon, omiin kansioihin, "Pelit, Kuvat, Musiikki, Videot, Ladatut tiedostot" jne. Esimerkiksi kaikki omat kansiot voi siirtää toiselle asemalle, valitset vaikka Musiikki -kansion, klikkaa oikealla hiirellä, valitse ominaisuudet > Sijainti ja siirrät. Itelläni on sama juttu kuin sulla, näin siirtämällä C:-asemaan jäi tilaa vakio-ohjelmille, muut ovat D-osiossa. Tästä on myös se hyöty, että jos tulevaisuudessa haluat alustaa C-aseman ja asentaa Windowsin uudestaan, jää omat tiedostot täysin rauhaan toiselle asemalle/osiolle, kuvat ovat siellä, musiikki ja jotkut sovellukset ja leffat ja kaikki pelastamisen arvoinen.
+2

Kommentoi tätä vastausta

Siirrä vaik kaikki musiikit ja valokuvat sinne D-asemalle. Siis jos niitä on paljonkin...
Ehkä se auttaa tilanpuutteesee.
+1

Kommentoi tätä vastausta

icaros83, just näin. Mitä edellisessä kerroin toimii niin, että C:-asemalle jäää linkit, jotka vievät sitten D:-asemalle, esim nyt Ladatut tiedostot ovat oletuksena C:-asemalla, mutta sen voi fyysisesti siirtää D:-asemalle, edellämainituilla ohjeilla linkit ei hajoa (esim. kun avaat käynnistävalikon ja siellä ylhäällä on oma nimesi, joka vie sinut omiin tiedostoihisi).
+1

Kommentoi tätä vastausta

kiitti kaikille vastauksista. Koneeni on täynnä periaatteessa leffoja ja sitten on niitä "pakko-ohjelmia" ..esim virustorjunta ym- ei olen oikeastaan musiikkia taikka pelejä. PJL78, meinasitko siis että olet tehnyt saman mutta siirsit d asemalta c asemalle ? nimittäin minulla siis on se ongelma että c asemani on täynnä(jälellä 2-3 gt). eli menen elokuva kansioon ja siirrän ne d asemalle, sitten jatkan koneen käyttöä c asemmalla kuiteskin. niinkö ? Jatkan koneen käyttöä normaalisti c asemaa käyttäen(kun olen ne leffat((150gt?)) siirtänyt, kun en haluis poistaa)ja pistän leffat menenään kuiteskin jatkossa D: asemaan, johon siiron jlk jää vielä noin 70 gt. Näinkö kannattaisi siis ?
Että jos joskus alustan windowsta uuestaan niin kandee laittaa d asemalle kaikki se minkä haluaa säilyttää.
ymmärsinkö oikein ? ymmärsitteköhän te mitään tästä hölöpöystä..
Meen välillä ihan sanoissakin sekaisin kun koneista puhutaan. En ole ikinä perehtynyt sen tarkemmin.. Paitsi silloin 386, 486 kun oli vielä ja dossi :D sillon joo osas vähän enemmän ainaskin.
Kiitos vielä kerran vastauskista, oikein huomaavaista! :)
0

Kommentoi tätä vastausta