Kysy

5 vastausta

 • voit myös muuttaa c: asemasi kokoa isommaksi esim. easeus partition master ohjelmalla.

 • Miten olisi jos asentaessasi pelejä/sovelluksia asentaisit ne D-osioon, omiin kansioihin, "Pelit, Kuvat, Musiikki, Videot, Ladatut tiedostot" jne. Esimerkiksi kaikki omat kansiot voi siirtää toiselle asemalle, valitset vaikka Musiikki -kansion, klikkaa oikealla hiirellä, valitse ominaisuudet > Sijainti ja siirrät. Itelläni on sama juttu kuin sulla, näin siirtämällä C:-asemaan jäi tilaa vakio-ohjelmille, muut ovat D-osiossa. Tästä on myös se hyöty, että jos tulevaisuudessa haluat alustaa C-aseman ja asentaa Windowsin uudestaan, jää omat tiedostot täysin rauhaan toiselle asemalle/osiolle, kuvat ovat siellä, musiikki ja jotkut sovellukset ja leffat ja kaikki pelastamisen arvoinen.

 • Siirrä vaik kaikki musiikit ja valokuvat sinne D-asemalle. Siis jos niitä on paljonkin...
  Ehkä se auttaa tilanpuutteesee.

 • icaros83, just näin. Mitä edellisessä kerroin toimii niin, että C:-asemalle jäää linkit, jotka vievät sitten D:-asemalle, esim nyt Ladatut tiedostot ovat oletuksena C:-asemalla, mutta sen voi fyysisesti siirtää D:-asemalle, edellämainituilla ohjeilla linkit ei hajoa (esim. kun avaat käynnistävalikon ja siellä ylhäällä on oma nimesi, joka vie sinut omiin tiedostoihisi).

 • kiitti kaikille vastauksista. Koneeni on täynnä periaatteessa leffoja ja sitten on niitä "pakko-ohjelmia" ..esim virustorjunta ym- ei olen oikeastaan musiikkia taikka pelejä. PJL78, meinasitko siis että olet tehnyt saman mutta siirsit d asemalta c asemalle ? nimittäin minulla siis on se ongelma että c asemani on täynnä(jälellä 2-3 gt). eli menen elokuva kansioon ja siirrän ne d asemalle, sitten jatkan koneen käyttöä c asemmalla kuiteskin. niinkö ? Jatkan koneen käyttöä normaalisti c asemaa käyttäen(kun olen ne leffat((150gt?)) siirtänyt, kun en haluis poistaa)ja pistän leffat menenään kuiteskin jatkossa D: asemaan, johon siiron jlk jää vielä noin 70 gt. Näinkö kannattaisi siis ?
  Että jos joskus alustan windowsta uuestaan niin kandee laittaa d asemalle kaikki se minkä haluaa säilyttää.
  ymmärsinkö oikein ? ymmärsitteköhän te mitään tästä hölöpöystä..
  Meen välillä ihan sanoissakin sekaisin kun koneista puhutaan. En ole ikinä perehtynyt sen tarkemmin.. Paitsi silloin 386, 486 kun oli vielä ja dossi :D sillon joo osas vähän enemmän ainaskin.
  Kiitos vielä kerran vastauskista, oikein huomaavaista! :)

Suosituimmat aiheet

Lisää aiheita

Uusimmat tapahtumat palvelussa

Aktiivisimmat käyttäjät

Näytä koko lista