Kannettavassa täysin tyhjennetty kovalevy nyt asennus WIN 7 tai 8 ilman cd-levyä,ei vaikeita systeemejä.
0
Monia tyhjennettyjä USB-laitteen kautta kovalevyjä, miten saan niihin vaikka WIN 7,8 ilman CD-levyä produk-keyt löytyvät.Yksinkertainen please.

6 vastausta

Järjestä:aikapisteet
Windows10 tuputtajat painukoon toiseen keskusteluun. Kysyjä pyysi vinkkejä 7 tai 8 asennukseen, eikä mitään finninaamojen 10 ylistystä.

Aloittajalle tiedoksi, että youtube.com löytyy tuhansia videoita ongelmaasi.
+1

Kommentoi tätä vastausta

Jos tuoteavain on, Windows 7 tai 8 asennusmedian saa microsoftilta. Googlella löytää kyllä muualtakin
https://www.microsoft.com/fi-fi/software-download/windows7

Jos DVDn polttamisen et halua alkaa, tarvitset lisäksi ohjelman jolla teet boottaavan USB tikun (mikkisofta tarjoaa yhtä vaihtoehtoa, googlella lisää)
https://www.microsoft.com/fi-fi/downloa...d-download-tool

Sen jälkeen on kannettava johon Windows halutaan asentaa, bootattava USB asemasta. Käynistettäessä on merkistä ja mallista riippuen painettava ESC, F3, F5 tms nappia jolla saa boottaus valikon esiin. Tai jos ei saa, on mentävä ja valittava BIOS asetuksista mistä kone ensisijaisesti boottaa. Merkistä ja mallista riippuen, ohjeet löytää "kuinka kone xxx, malli zzz, bios asetuksiin pääsee" vaikka taas Googlella

Jos ei ole tarpeeksi yksinkertaista, niin käske kaveri kylään ja nakita homma hälle.
+1

Kommentoi tätä vastausta

Windows 10 on paras vaihtoehto Windowseista. Tämä perustuu siihen että Windows 7 tuki päättyy vuoden päästä joten sitä ei ole enää järkevää alkaa asentamaan. Windows 8 versiossa on puolestaan ärsyttävä palikkakäyttöliittymä jonka käyttö ei ole käyttäjäystävällistä edes kosketusnäytöillä.
0

Kommentoi tätä vastausta

Yritätkö USB kovalevylle asentaa Windows systeemin.Ihmettelin vain monia USB kovalevyjä tyhjennetty !!!.Ei USB kautta voi asentaa koneelle toista käyttöjärjestelmää jos sitä tarkoitit.USB väylä ei sovi kyseiseen toimintoon.
0

Kommentoi tätä vastausta

Ilman asennusmediaa et saa käyttöjärjetelmää asennettua. Jos sinulla on tuoteavain seiskaan tai kasiin, asenna kymppi, sen voit ilmaiseksi ladata "Lataa työkalu nyt" kohdasta ja tee siitä USB tai DVD asennusmedia. https://www.microsoft.com/fi-fi/software-download/windows10 USB tikun tulee olla väh. 8Gt.
Seiskan tai kasin tuoteavaimella voi aktivoida kympin.
-1

Kommentoi tätä vastausta

Paskaa puhuvat,Windows 10:n on tähänastisista järjestelmistä paras ja kevyin.Microsoftin sivulta saat asennusmedian,pura se muistitikulle ja muista asentaa se biosin kautta.Merkkaa muistitikku boottaavaksi asemaksi.On siellä kahtena versiona valitse (uefi)

Tietysti sillä merkataan tämä punaiseksi,sillä hulluja on monenlaisia,mutta älä välitä siitä.
-2

Kommentoi tätä vastausta