Kysy

9 vastausta

 • Oma iphone 4s:ää joutuu latailemaan parin kolmen päivän välein. Itsellä on auki taustalla mm. fb, safari(nettiselain), säätiedot, 3g ja kotona ollessa wlan.. normi soittelua ja tekstailua tulee harrastettua. Lumia 800 kun oli niin se piti laittaa aina yöks lataukseen ja kun oli nokia 500 tuossa sellasen välimallin puhelimena niin tuntu että siitä ei loppunu akku vaikka teki mitä.

  Uskaltaisin kyllä väittää että normaalikäytössä nykyajan puhelimet ei 10 päivää kestä lataamatta.

  Ja tottakai ne wlanit sunmuut härpäkkeet saa suljettua sieltä taustalta.

 • Itsellä Note 2 ja valmiustilassa puhelin vie virtaa noin 0.5-1 prosenttia tunnissa.

  Käytännössä siis 3-4 päivää kestäisi, mutta koska puhelimella on myös käyttöä, niin pari päivää (josta näyttö päällä 4-6 tuntia). Yleensä kyllä lataan joka päivä.

  Kysymys kuuluukin, että jos sinulla ei käyttöä ole älypuhelimelle, niin miksi sellaisen ostaisit? Peruspuhelimissa kestää monta kertaa paremmin virta, jos se virran kestävyys on tärkeätä sinulle.

 • Vähän alle viikon taitaa kestää jos sillä ei mitään tee. Päällä oleva näyttö on se mikä niissä eniten akkua kuluttaa, eli isompi näyttö syö enemmän akkua.

 • Samsung Galaxy II uusimmalla androidilla näyttää virransäästöt päällä välistä vähän räplänneenä seuraavaa: 3d 12h 42min on battery, 64% jäljellä. Helposti pitäisi yli viikon mennä jos vaan jaksaa laittaa ne virransäästöt jne päälle.

 • Jos haluaa pitkää akkukestoa, tällä hetkellä pitää valita ns. peruspuhelin. Yksi pitkäkestoisimmista tällä hetkellä on Samsungin E2370 luuri, jolle valmistaja lupaa puheaikaa on 22 tuntia ja valmiusaikaa 67 päivää.
  Älyluurissa on tosin paljon ominaisuuksia jota perusluurista ei löydy joten sitä tulee varsinkin aluksi käytettyä kaikkeen siihen muuhun mihin se pysytyy kuin puhumiseen ja viestien lähettelyyn. Ja sen seurauksena sitä saa sitten latailla päivittäin. Kun käyttö vakiintuu niin pari päivää kestää akku normi käytössä. Älyluuria kun kuitenkin voi käyttää, ja tulee sitten myös käytettyä, niin moneen muuhun kuin pelkkää perusluuria. Ja aivan turhaahan se on ostaa älyluuri jos sillä on tarkoitus vain soittaa ja tekstailla.

 • N8 menee yhdellä latauksella virransäästö käytössä noin 2,5-3 viikkoa ennenkuin huutaa uutta latausta.
  Muutama valokuva päivässä otettuna, sillä kyseinen laite toimittaa pokkarin ja kakkospuhelimen virkaa.

 • Itselläni SGS3 akku kestää valmiustilassa noin 2-5 päivää. Mutta yleensä käytän sitä päivittäin eli silloin akku tyhjenee päivässä.

 • Itsellä Nokia N9 virransäästötilassa kestää noin 7-11 päivää. Omalla käytöllä noin viikon kestää akku, vaikka soittelenkin aika paljon.

  Paljon riippuu luuristasi ja siitä, mitä palveluita, sovelluksia ja yhteyksiä pidät päällä.

  Olisit tietysti voinut mainita mikä puhelin sinulla on käytössäsi, niin olisi helpompi neuvoa, miten sammuttaa ylimääräiset sovellukset, palvelut ja yhteydet.

 • Huawei Sonic u8650 herätyskellon virkaa toimittamassa kestää viikon yhellä latauksella :) oma sgs3 kestää normaali käytössä noin 1-1.5päivää :)

Suosituimmat aiheet

Lisää aiheita

Uusimmat tapahtumat palvelussa

Aktiivisimmat käyttäjät

Näytä koko lista