HDMI-kaapelilla yhteys TV:n ja kannettavan välillä katkesi
0
Yhteys katkesi yllättäen. Kaapelissa ei ole vikaa. Testasin asian uudella kaapelilla

4 vastausta

Järjestä:aikapisteet
HDMI kaapelin pitää nykyään olla kytkettäessä TV:hen standardia 2.0 tai ylempi tekijänoikeus syistä...Toisinsanoen tavallinen HDMI kaapeli ei toista TV:ssä.
0

Kommentit (1)

Minulla on Clas Olsonilta ostettu 1,5 m pituinen kaapeli, joka toimii edelleen hyvin. Tarvitsen pidemmän ja ostin sellaisen Gigantista, joka on ihan standardien mukainen. Se ei toiminut. Vaihdoin sen liikkeessä uuteen, kun epäilin, että kaapelissa on vikaa. Uusikaan ei toiminut. Nyt ostin Clas Olsonilta kaapelin ja se toimii hyvin. Olsonin kaapeli on todella paksu enkä haluaisi käyttää sitä.
Mitähän vikaa tuossa Gigantin Hama high speed with ethernet -kaapelissa on sellaista, että se ei toimi minulla? - vilmameri
Kerrotko viestiketjua sivusta seuraaville, että onko kaaplin liittimessä jokin siru, vai mistä se tunnistaa kaapelin olevan uudempaa standardia?
0

Kommentoi tätä vastausta

Kyllä on esim:Fuj:tech Profinity 4K HDMI High Speed with Ethernet -kaapeli, 1,8 m, valkoinen.Poistotuotteena Verkkokauppa 10 euroa.
Tuoteseloste:
Fuj:tech Profinity 4K HDMI -kaapeli on huippulaadukas ja kestävä ratkaisu esimerkiksi tietokoneen, pelikonsolin tai vahvistimen liittämiseen televisioon
Standardi:HDMI 2.0b
0

Kommentoi tätä vastausta

Televisioissa on nykyään ihan tuoteselosteen mukaan HDMI kaapeli liitäntä 2.0.Itselläni Samsung vuosimallia 2014.Samoin kaikissa vahvistimissa ja digi bokseissa .Ei toimi versiolla 1.4 joita myydään vielä,itse kokeiltu.
Käytän versiota 2.1 joka on puolta nopeampi kuin 2.0:Fuj:tech HDMI 2.1 Ultra High Speed 8K -kaapeli, 1 m.Maksaa 16 euroa.Pitempiäkin on tarjolla eri merkkisinä.Toisinsanoen siirtonopeus.https://fi.wikipedia.org/wiki/HDMI
0

Kommentoi tätä vastausta