5 vastausta

Järjestä:aikapisteet
Vaikka poistaisit tilisi, viestit ja mitä lie sinne oletkin ladannut ja vaikka ne eivät näkyisi sinulle tai ystävillesi enää, niin ne eivät ikinä poistu FBn tietopankeista ennen kuin ne on myyty niin moneen kertaan, ettei kukaan enää tarvitse niitä. FB kerää aivan kaiken materiaalin mitä käyttäjät sinne laittavat ja myyvät kaiken keräämänsä datan kelle vain joka siitä on halukas maksamaan. Jos epäilette, tarkistakaa käyttösopimus / ToS sieltä FBn puolelta. Siellä se on pienellä präntillä kaiken muun kuran lisäksi. Ehkäpä viestisi näkyvät kaverillesi tai sitten ei, mutta kaikki muut kyllä voivat saada viestisi käsiinsä kun rahaa tarjoaa.
+11

Kommentoi tätä vastausta

Lyhyt vastaus: Et voi poistaa facebook tiliäsi "lopullisesti" ja kokonaan kaikkialta, mukaan lukien facebookin omat lokit ja tietokannat, mikäli sen tilin sinne kerran teet. Tarvittaessa ne kaikki viestit voidaan kaivaa esille, eri tahojen toimesta.
+5

Kommentoi tätä vastausta

FB-tiliä ei voi poistaa kokonaan, vaan sen saa vain pois päältä (eli piiloon).
+1

Kommentoi tätä vastausta

Minun fb-tilillä vieläkin on fb:sta poistunut kaverin kaikki viestit.
0

Kommentoi tätä vastausta

Kommentoi tätä vastausta