Asus maximus viii heron i/o kilpi jää pullottamaan eikä usb portit mene kokonaan kohdalleen
0
Eli siinä on pullotusta keakellä, ja usb porttien reunat peittyy niin että on hankala liittää mitään

6 vastausta

Järjestä:aikapisteet
" "Eipä ole tuon kanssa ikinä ollut ongelmia...Pitää vaan katsoa, että kotelon sisäpuolelta painaa sen oikein paikoilleen, oikealle kohdalle, niin ei tule mitään ongelmia. ""


Uskon, että kysyjä ei ole niin tyhmä etteikö olisi osannut legomaista osaa napsauttaa paikoilleen. Lähdetään nyt siitä.

Jos sinulla ei ole ollut koskaan ongelmia I/O kilpien niin montakos konetta olet kasannut? ja monessako on ollut eri kotelo?

Noin usean kymmentä konetta kasanneena voin sanoa varmuudella, että ne eivät välillä yksinkertaisesti sovi tiettyihin standardi ATX koteloihin ilman hampaankiristystä (halvempiin) johtuen höllemmistä mittastandarteista millä kotelot on puskettu tehtaalta ulos (MB valmistajat eivät ole mitenkään yheydessä kaikkiin kotelovalmistajiin, se on vain kylmä fakta. Taitoa kyllä on ne laittaa "oikein" paikoilleen jos sitä jotenkin implikoit.

Tuo I/O shieldin poisjättö ei milläänlailla riko/vaaranna konetta. Se on lähinä esteettisistä syistä + ilmankierron/pölyn takia.

Ehdotin juuri siksi eristyskerroksen pois ottoa koska siitä ei tasan ole mitään isompaa haittaa yhtikäs mihinkään ja se on halvin/helpoin/nopein ratkaisu jos haluet pitää sen shieldin siinä. Toinen vaihtoehto on palauttaa emo kauppaan 10 kertaa kunnes saat sopivan Shieldin tuurilla, tai sitten annat sen olla kuten nyt.

Voit täysin huoletta käyttää konettasi ilman koko shieldiä jos siltä tuntuu, mikään siinä ei hajoa. taikka jättää sen paikoilleen kuten se nyt sinulla jo osittain on mikäli pystyt sen kanssa elämään, päätös on sinun.
+2

Kommentoi tätä vastausta

Joo, voin sanoa kokemuksesta, että tuskallista on välillä tiettyjen IO shieldien kanssa.

Jännä kyllä noissa "kalleimmissa" OC/Peli emoissa missä on se ns. Paksumpi "eristetty" IO shield
niin joskus hyvin työlästä saada paikoilleen, ei siis meinaa millään sopia mitoiltaan/paksuudeltaan kopan ja emon väliin. Kun taas halvemmissa emoisa on se pelkkä ohut pellin pala joka sujahtaa aina kohdilleen. Monia koneita olen kasannut.

Itselläkin oli Asus Maximus VIII impact jossa samanlainen pakumpi I/O shield. Sain repiä sen takapuolisen eritysmateraalin siitä irti ennekuin suostui menemään edes kodilleen.

En tiedä testataanko niitä edes kuinka monen eri normi ATX kopan mitoille mitenkään hyvin...

Paksu IO: http://banleong.com/sg/wp-content/uploa...O-shield_11.jpg

Ohut "halvempi" IO: http://i.imgur.com/wp6DV2o.jpg

Vinkkinä voin sanoa, ettei se emon palautuskaan välttämättä auta, samanlaisen IO kilven saat todennäköisesti tilalle.

Voihan sen aina koittaa vaihtaa jos käy tuuri, mutta tod näk joudut tekemään kuten itse tein eli revit sen eritysmateriaalin siitä irti ( se on vain teipillä kiinni) niin saat pelkän käytettävän IO kehikon siitä.

Pro tip.
+1

Kommentoi tätä vastausta

"Tuo eristysmateriaali on siinä pelkästään ääniä ja värinöitä vaimentamassa, eikä sitä tule repiä pois."
Joo, maailmanloppu tulee... :D
+1

Kommentoi tätä vastausta

Käy vaihtamassa ostamastasi paikasta uuteen,niin saat sen kohdalleen...Valmistus virhe...
0

Kommentoi tätä vastausta

mites sit, toimiiko se kun se pullottaa vai kannattaako ottaa kokonaan pois ? en millään haluais rikkoa ja oon nähny koneita ilman io kilpeä... onks siinä joku vaara ?
0

Kommentoi tätä vastausta

Eipä ole tuon kanssa ikinä ollut ongelmia. On ollut ohuita ja paksuja.
Pitää vaan katsoa, että kotelon sisäpuolelta painaa sen oikein paikoilleen, oikealle kohdalle, niin ei tule mitään ongelmia.

Tuo eristysmateriaali on siinä pelkästään ääniä ja värinöitä vaimentamassa, eikä sitä tule repiä pois.
-2

Kommentoi tätä vastausta